Fiverr Test SEO (Search Engine Optimizations) 2020

FIVERR TEST SEO 2020 (Search Engine Optimizations)

Fiverr Test SEO 2020


  • By Minhazul Asif(CodemanBD &  Webbattalion)

# 1: A Hallway Page is used to:

Correct : Enable search engine bots to index the Doorway Pages


# 2:
Which of the following statements is correct with regard to the description meta tag?

Correct answer: Google uses the meta description to generate the search engine results pages


# 3:
Which of the following factors have an impact on the Google PageRank?

Correct answer: The total number of inbound links to a page of a website

 

# 4: Which search engine tec

hnology prevents a website from appearing in numerous top positions in the search engine result pages?

Correct answer: Sifting

 

# 5: Which of the following statements about FFA pages are true?

Correct answer: They are also called link farms

 

# 6: If you search for the term “iq test” in the Word Tracker keyword suggestion tool, will it return the number of independent searches for the term “iq”?

Correct answer: No

 

# 7: Cloaking is a controversial SEO technique. What does it involve?

Correct answer: Offering a different set of web pages to the search engines

 

# 8: __________ uses crawls and directories to generate relevant results

Correct answer: Crawler-based Search Engines

 

# 9: Which term is commonly used to describe the shuffling of positions in search engine results in between major updates?

Correct answer: Flux

 

# 10: Search engines do not index some common words (such as “or”, “and”, “when”, and “in”) within the web page. What are these common words called?

Correct answer: Stop words

 

# 11: What is keyword density?

Correct answer: The number of times the keyword is used and multiplied by hundred / (DIVIDED BY) the total word count on the page

 

# 12: Which of the following statements about Search Engine Optimization Techniques are correct:

Correct answer: It is not a good idea to have the same anchor text for all inbound links as it could look automated to the search engines

 

# 13: Which of the following activities could be looked down upon by Google as per their quality guidelines?

Correct answer: Intentionally adding keywords to the TITLE tags and ALT attributes

 

# 14: Which of the following statements regarding website content are correct?

Correct answer: Syndicating your content could lead to Google viewing the material as duplicate

 

# 15: Which of the following is an ethical SEO Technique?

Correct answer: None of the above

 

# 16: Google gives priority to themed inbound links

Correct answer: True

 

# 17: Which of the following free tools/websites could help you identify which city in the world has the largest search for the keyword “six sigma”?

Yahoo Search Term Suggestion Tool

 

Correct answer: WordTracker

 

# 19: While optimizing your website it is important to generate the right type of traffic, how does the Bounce Rate information help in this regard?

Correct answer: By letting you know the percentage of users who entered the website and then left without viewing any other page

 

# 20: What is the function of “indexes” part of the Google search engine?

Correct answer: It helps to generate meaningful results based upon the user’s search term

 

 

# 21: The following robots meta tag directs the search engine bots:

<META NAME =”robots” CONTENT=”noindex,nofollow”>

Correct answer: Not to index the page and not to follow the links in the page

 

#22: What is the name of the search engine technology due to which a query for the word ‘actor’ will also show search results for related words such as actress, acting or act?

Correct answer: Stemming

 

#23: Which of the following can be termed as good keyword selection and placement strategies?

Correct answer:

 

  • Targeting synonym of the main keyword
  • Optimizing five or more keywords per page#24: If you enter ‘Help site:www.expertrating.com’ in the Google search box, what will Google search for?

 

Correct answer: It will find pages about help within www.expertrating .com

 

# 18: What does the 302 server response code signify?

Correct answer: The page has temporarily moved

 

 

  1. #25: Which of the following does Google uses to display characters of a web page’s Title Tag?

 

Correct answer: Title Tag Character count

 

  1. #26: Which of the following statements about Google’s technical and quality guidelines are true?

 

Correct answer: It is advantageous if your web server supports the If-Modified Since HTTP header

 

#27: Which of the following factors does Google take into account while accessing whether or not a website is an authority website?

Correct answer: The number of in-bound natural links related to the website’s theme (or keywords)

 

#28: Which of the following facts about Alexa are correct?

Correct answer: Alexa provides free data on relative websites visitor traffic

 

#29: State whether of the following statement is true or false.

A sitemap provides a list of internal links to user accessible pages on a website

 

Correct answer: True

 

#30: State whether true or false

The Yahoo Directory listing is a free service for commercial sites.

 

Correct answer: True

 

# 31: Which of the following statements about the Google Sitemap are correct:

Correct answer: The Sitemap acceptable to Google follows an XML format

 

#32: While grading your website, Google gives credit to outbound links pointing to authority websites?

Correct answer: True

 

#33: Which of the following website design guidelines have been recommended by Google?

Correct answer: Having a clear hierarchy and text lines

 

#38: What will happen if you type the words ‘Certification –Networking’ in the Google search box?

Correct answer: Google will find the web pages about Certification that do not contain the word Networking

 

#34: What will the following robots.txt file do?

User-agent:Googlebot

Disallow:/*?

User-agent:Scooter

Disallow:

Correct answer: It will disallow Google from crawling any of the dynamically generated pages. It will allow the altavista scooter bot to access every page

 

#35: Which of the following actions could get you banned by Google?

Correct answer: Hiding text on the webpage

 

#36: Which of the following statement about RSS is correct?

Correct answer: It is a form of XML


# 37:
What is the term for Optimization strategies that are in unknown area of reputability/validity?

Correct answer: Grey hat techniques

 

#39: How are sites maps important for the search engine optimization process?

Correct answer: Site maps help the search engine spider pick up more pages from the website

 

#40: Which black hat SEO technique is characterized by a method to deceive search engines, by detecting the search engine bot and “feeding” it with a different HTML code than the HTML actually served to users?

Correct answer: Cloaking

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Post

Related Post

ইকমার্স প্লাটফর্ম এর জন্য কেন শপিফাই বেছে নিবেন?

শপিফাই হচ্ছে একটি Self হোস্টেড ই-কমার্স ওয়েবসাইট বিল্ডার যেটা ব্যবহার করে আপনি খুব সহজে আপনার ই-কমার্স ব্যবসা শুরু করতে পারবেন অথবা ক্লায়েন্টদের জন্য অনলাইন শপ

Read More »
ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট কি? হ্যাকাররা কীভাবে ওয়েবসাইটগুলিকে ডিফেস করে? কিভাবে নিজেকে ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট থেকে রক্ষা করবেন?
Ethical Hacking

ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট কি? হ্যাকাররা কীভাবে ওয়েবসাইটগুলিকে ডিফেস করে? কিভাবে নিজেকে ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট থেকে রক্ষা করবেন?

ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট কি? ওয়েব ডিফেসমেন্ট হল একটি আক্রমণ যেখানে ওয়েবসাইট এর বিভিন্ন Vulnerability অথবা Web Shell আপ লোডের মাধ্যমে একটি ওয়েবসাইটে প্রবেশ করে এবং সাইটের

Read More »
ওয়েব শেল কি? ওয়েব শেল(Web Shell) Attack কি? ওয়েব শেল কিভাবে কাজ করে? জনপ্রিয় কিছু ওয়েব শেল ও ওয়েব শেল অ্যাটাক থেকে কিভাবে সুরক্ষিত থাকা যায়?
Ethical Hacking

ওয়েব শেল কি? ওয়েব শেল(Web Shell) Attack কি? ওয়েব শেল কিভাবে কাজ করে? জনপ্রিয় কিছু ওয়েব শেল ও ওয়েব শেল অ্যাটাক থেকে কিভাবে সুরক্ষিত থাকা যায়?

ওয়েব শেল কি?   একটি ওয়েব শেল হল একটি ম্যালিসিয়াস স্ক্রিপ্ট যা জনপ্রিয় ওয়েব অ্যাপ্লিকেশন ভাষায় লেখা হয় – PHP, JSP, বা ASP, এবং এগুলো

Read More »