People Per Hour READY BADGE – TEST ANSWERS

People Per Hour READY BADGE – TEST ANSWERS

People-Per-Hour-READY-BADGE-TEST-ANSWERS

  • By Minhazul asif & Shofiul

Ques: 1. When working with a buyer, what is the maximum amount of time they should wait for a response?

Ans: a. a day

 

Ques: 2. If a buyer is not giving clear instructions you should…

Ans: a. seek clarification 

 

Ques: 3. You should request full payment of an invoice… 

Ans: d. on delivery of the work 

 

Ques: 4. When you deliver the work to your buyer, who owns that work? 

Ans: c. the buyer once they pay 

 

Ques: 5. If a buyer requests a refund, and you have not begun work you should…

Ans: b. offer to do something else for them

 

Ques: 6. If a buyer asks to take the project and payment off platform you should… 

Ans: a. report the buyer 

 

Ques: 7. If a buyer was difficult to work with should you… 

Ans: d. give them a fair review 

 

Ques: 8. If a buyer asks you to infringe another companies T&Cs, e.g. Buying Social Media likes you should…

Ans:  a. decline the job 

 

Ques: 9. What is 640 multiplied by an eighth?

Ans: c. 80

 

Ques: 10. What is 27 minus 54?

Ans: c. -27 

 

Ques: 11. What is a negative number multiplied by a negative number? 

Ans: a. Zero

 

Ques: 12. What is a sixteenth multiplied by a quarter? 

Ans: c. 0.04

 

Ques: 13. If VAT is 20%, and an invoice inclusive of VAT is £100, what is the price of the invoice before adding VAT? 

Ans: b. 83

 

Ques: 14. What is the volume of a shape (expressed in m3) that is 2m x 3m x 2.5m? 

Ans: a. 15

 

Ques: 15. What is the cube root of 64? 

Ans: c. 4

 

Ques: 16. What is the formula for the area of a circle with radius 1m (expressed in rn2)?

Ans: b. Pix1x1

 

Ques: 17. If you complete 5 projects on PeoplePerHour and charge the following amounts: E110, E80. £250, E98 and E105 – what is your average (mean) job value? 

Ans: d. £128.60 

 

Ques: 18. What is ‘x’ if 2x – 5 = 99? 

Ans:  c 47

 

Ques:19. Some media reports say the crisis_____________ the company £1 m a day.

Ans: b. could be costing 

 

Ques: 20. Susie was tired, she didn’t want to _______ school.

Ans: d.go to

 

Ques: 21. I learned the  value of hard work _______hard

Ans: c. by working very

 

Ques: 22. __________________ ? There are one hundred!

Ans: c. How many years are there in a century?

 

Ques: 23. The best comfort food __________________________greens, cornbread, and frieb chicken.

Ans: c. be always

 

Ques:  24. Whose shoes are they?

Ans: c. they’re her shoes

 

 

  • Thanks
  • Minhazul asif  shofiul
  • Codemanbd & Webbattalion team 2020

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Recent Post

Related Post

ইকমার্স প্লাটফর্ম এর জন্য কেন শপিফাই বেছে নিবেন?

শপিফাই হচ্ছে একটি Self হোস্টেড ই-কমার্স ওয়েবসাইট বিল্ডার যেটা ব্যবহার করে আপনি খুব সহজে আপনার ই-কমার্স ব্যবসা শুরু করতে পারবেন অথবা ক্লায়েন্টদের জন্য অনলাইন শপ

Read More »
ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট কি? হ্যাকাররা কীভাবে ওয়েবসাইটগুলিকে ডিফেস করে? কিভাবে নিজেকে ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট থেকে রক্ষা করবেন?
Ethical Hacking

ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট কি? হ্যাকাররা কীভাবে ওয়েবসাইটগুলিকে ডিফেস করে? কিভাবে নিজেকে ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট থেকে রক্ষা করবেন?

ওয়েবসাইট ডিফেসমেন্ট কি? ওয়েব ডিফেসমেন্ট হল একটি আক্রমণ যেখানে ওয়েবসাইট এর বিভিন্ন Vulnerability অথবা Web Shell আপ লোডের মাধ্যমে একটি ওয়েবসাইটে প্রবেশ করে এবং সাইটের

Read More »
ওয়েব শেল কি? ওয়েব শেল(Web Shell) Attack কি? ওয়েব শেল কিভাবে কাজ করে? জনপ্রিয় কিছু ওয়েব শেল ও ওয়েব শেল অ্যাটাক থেকে কিভাবে সুরক্ষিত থাকা যায়?
Ethical Hacking

ওয়েব শেল কি? ওয়েব শেল(Web Shell) Attack কি? ওয়েব শেল কিভাবে কাজ করে? জনপ্রিয় কিছু ওয়েব শেল ও ওয়েব শেল অ্যাটাক থেকে কিভাবে সুরক্ষিত থাকা যায়?

ওয়েব শেল কি?   একটি ওয়েব শেল হল একটি ম্যালিসিয়াস স্ক্রিপ্ট যা জনপ্রিয় ওয়েব অ্যাপ্লিকেশন ভাষায় লেখা হয় – PHP, JSP, বা ASP, এবং এগুলো

Read More »